-->
Κάλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μου!
Searching...

Οδηγός μόνιμης διαγραφής λογαριασμού facebook

2:03:00 π.μ.

Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να διαγράψετε το προφίλ σας στο Facebook μόνιμα.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook
Βεβαιωθείτε ότι η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι η σωστή απόφαση για σας. Σημειώστε τα γενέθλια των φίλων σας για να μην ξεχνάτε να τους ευχηθείτε εκτός του Facebook πλέον.
Βήμα 1: Πηγαίνετε στο Κέντρο βοήθειας του Facebook  για να ενημερωθείτε σχετικά, εδώ το λινκ: https://www.facebook.com/help/359046244166395/, μπορείτε να βρείτε και το link διαγραφής στον προηγούμενο σύνδεσμο αν δεν τον βρείτε πατήστε εδώ: Διαγραφή Facebook.
Βήμα 2: Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί  "Διαγραφή του λογαριασμού μου" στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου προειδοποίησης, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης σας στο Facebook και συμπληρώσετε το CAPTCHA με το κατάλληλο κείμενο πριν πατήσετε το μπλε κουμπί ΟΚ στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Εντάξει στο pop-up παράθυρο, αναγνωρίζοντας ότι ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί μόνιμα με 14 ημέρες.

Διαγραφή Facebook

Βήμα 3: Αποφύγετε το Facebook - Τώρα απλά αποφύγετε να ξανά συνδεθείτε με το Facebook για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Μην συνδεθείτε στην ιστοσελίδα, μέσω του προγράμματος περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας, από κινητή συσκευή ή μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής τρίτου μέρους που μπορεί να έχετε συνδεδεμένο με το Facebook. Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί μόνιμα μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν κατά λάθος συνδεθείτε ξανά, πρέπει να ξανά επαναλάβετε τη διαδικασία διαγραφής.
Σημείωση: Πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε αποσυνδεδεμένες όλες τις συσκευές σας  (tablet, κινητό κ.α) από το λογαριασμό σας στο Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου