-->
Κάλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μου!
Searching...

Πώς να πετύχω το ιδανικό Blog

3:53:00 π.μ.
1)Για να πετύχουμε οτιδήποτε στην ζωή μας θα πρέπει να βάζουμε στόχους.
Της περισσότερες φορές, αυτοί που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το blog τους, δεν τα καταφέρνουν γιατί λανθασμένα νομίζουν πως είναι εύκολο και πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να αυξήσουν  την κυκλοφορία και τη δημοτικότητα του blog τους, και όταν  ανακαλύπτουν ότι η προώθηση του blog τους δεν είναι και τόσο γρήγορη όσο θα ήθελαν  και ο αριθμός των επισκεπτών δεν αυξάνονται με τον ρυθμό με τον οποίο είχαν αρχικά υπολογίσει , οι περισσότεροι τα παρατάνε και  εγκαταλείπουν των αγώνα.
Οι νέοι bloggers συνήθως τα παρατάνε ακριβώς στο σημείο που θέλει λίγη προσπάθειά ακόμη για να ανταμειφθούν.
2) Δευτέρων σχεδόν όλοι οι bloggers κάνουν το ίδιο και το μεγαλύτερο λάθος, ξεκινάνε ένα blog στο οποίο καταβάλουν προσπάθειά χωρίς όμως να έχουνε μακροχρόνιο επιχειρηματικό σχέδιο.
Οπότε πριν ξεκινήσετε την κατασκευή του blog σας σκεφτείτε καλά για ποιους λόγους το φτιάχνετε και τι όφελος θέλετε να έχετε στο μέλλον.
Πρέπει να έχουμε ένα σωστό επιχειρηματικό σχέδιο, θα πρέπει να ξέρουμε γιατί το φτιάχνουμε το blog το τι θα πρέπει να κάνουμε σε αυτό το blog και το τι θέλουμε να πετύχουμε. 
3) Θα πρέπει να καταλάβετε πως ακόμα και το καλύτερο blog του κόσμου να έχετε,θα είναι άχρηστο εάν δεν το επισκέπτεται κάνεις, οπότε είτε το θέλετε είτε όχι θα πρέπει να ασχοληθείτε πάρα μα πάρα πόλη με την προώθησή του blog σας. 
Αφιερώστε αρκετό χρόνο και ημέρες για την προώθηση του blog σας.
4) Μην αντιγράφετε άλλα  blog, να έχετε πάντα το δικό σας στιλ.
5) Πριν δημοσιεύσετε οτιδήποτε στο blog σας να είσαστε σίγουροι πως η πληροφορία αυτή είναι απολύτως σωστή.
Εάν ακολουθείτε αυτά τα 5 βήματά και μετά από 3-4 μήνες δεν έχετε κανένα κέρδος από το blog σας τότε θα πρέπει να κάνετε αλλαγές.
Σας εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου