-->
Κάλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μου!
Searching...

Αντίγραφο ασφαλείας (blogger backup) και επαναφορά

3:29:00 π.μ.
Η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας είναι πολύ σημαντική για κάθε φορά που πραγματοποιείται αλλαγές στο
πρότυπο σας, μπορεί να κάνετε ζημιά που να είναι μη αντιστρέψιμη και χωρίς ένα buckup δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε το blog σας στην αρχική του κατάσταση.
Γιαυτό όποτε σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές στο πρότυπο σας στο blogger; Πριν από κάθε πραγματοποίηση αλλαγών στο θα πρέπει κατεβάζετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του προτύπου σας.

Σε αυτό το post, θα δούμε πώς να κάνετε backup το blogger πρότυπο σας, με αυτό το τρόπο αν πάει κάτι στραβά με τις αλλαγές που θα επιχειρήσατε να κάνετε απλά θα επαναφέρετε το πρότυπο σας και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δείτε τον οδηγό πιο κάτω όπως επίσης και το βίντεο στο τέλος του άρθρου.


Πώς να κάνετε backup το πρότυπο στο Blogger

  1. Σύνδεση στο λογαριασμό σας στο blogger και επιλογή του blog που θέλετε να κάνετε το backup
  2. Από το μενού επιλέγετε το "Πρότυπο" και ακολούθως κλικ στο κουμπί πάνω δεξιά που γράφει "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/ Επαναφορά
  3. Στο νέο παράθυρο που ανοίγει πατάτε "Λήψη πλήρους προτύπου"
Τώρα έχετε το αντίγραφο ασφαλείας του προτύπου σας, μπορείτε να κάνετε άφοβα τις αλλαγές που θέλετε. Σε περίπτωση ζημιάς ακολουθήστε τις πιο κάτω οδηγίες για επαναφορά του προτύπου σας.

Πώς να επαναφέρετε το Blogger πρότυπο

  1. Σύνδεση στο λογαριασμό σας στο blogger και επιλογή του blog που θέλετε
  2. Από το μενού επιλέγετε το "Πρότυπο" και ακολούθως κλικ στο κουμπί πάνω δεξιά που γράφει "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/ Επαναφορά
  3. Στο παράθυρο που ανοίγει πατάτε το κουμπί "Επιλογή αρχείου", βρίσκετε το αρχείο που κατεβάσατε κατά το backup, το επιλέγετε και πατάτε "Μεταφόρτωση"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου