-->
Κάλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μου!
Searching...

10 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ

5:49:00 π.μ.
 Ο σχεδιασμός του blog είναι πολύ σημαντικός στο γεγονός ότι θα είναι ελκυστικό και φιλικό προς τους χρήστες σύμφωνα με την άποψη των αναγνωστών. Λόγω του ότι πλέον οι χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικές συσκευές για την πρόσβαση στο διαδίκτυο πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα responsive πρότυπο (προσαρμόζεται σε διάφορες συσκευές). Το κύριο όφελος όφελος ενός responsive πρότυπο είναι ότι ανταποκρίνεται σε διάφορες αναλύσεις οθόνης και έτσι το blog σας θα φαίνεται σωστά από όλες τις συσκευές(laptop, tablet, mobile κ.α.).


              

10 Responsive πρότυπα για να διαλέξετε για το blog σας

1. RealMag
Το RealMag είναι ένα σύγχρονο Responsive Blogger Template, φιλικό προς το χρήστη και επαγγελματικό.



2. Geeks Gadget
Το Blogger πρότυπο Geeks Gadget είναι ένα αποτελεσματικό και υπέροχο πρότυπο για τους χρήστες του Blogger.



3. Lightness
Το Lightness είναι ένα πρότυπο του Blogger ιδανικό για ειδήσεις ή για ιστοσελίδα περιοδικού, τακτοποιημένο στη σχεδίαση και καλά κωδικοποιημένα και το πιο σημαντικό εύκολο στη χρήση.
Lightness



4. Blue Blog
Blue Blog είναι ένα απλό και πολύ καθαρό θέμα για το blogger με έμφαση στην αναγνωσιμότητα και πολύ απλό στο να το ρυθμίσετε.



5. Dynamic Mag
Το Dynamic Mag είναι ένα από το κορυφαία responsive blogger template, είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεις σήμερα τέτοια θέματα δωρεάν γιατί ο κάθε δημιουργός τους θέλει να τα πουλάει αλλά μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ.



6. WeblogMag
Το WeblogMag είναι ένα επαγγελματικό πρότυπο για το blogger ιδανικό για blogs επιχειρήσεων, περιοδικών και απλών ενημερωτικών site. 



7. VebTube
Το VebTube είναι ένα απλό πρότυπο για τους ιδανικό για τους bloggers που ανεβάζουν βίντεο. Υποστηρίζει τα διασημότερα site που φιλοξενούν βίντεο.



8. Movieism
Το Movieism είναι ένα μοναδικό και στιλάτο θέμα για το blogger blog σας, ιδανικό για blogs ταινιών.



9. Techism
Το Techism είναι ένα πρότυπο εμπνευσμένο από το mashable.
DEMO ΛΗΨΗ


10. Klarity Personal blog
Τέλος ένα κρυστάλλινο θέμα για το blogger. Υπάρχουν δύο εκδόσεις η μία είναι δωρεάν και η άλλη επί πληρωμή.

2 σχόλια: